portfólió fotózás, glamour fotózás, nagy ádám

 

 

portfólió fotózás, glamour fotózás Egy cikk Rólunk a Marie Claire-ből

 

"A hétköznapi emberek többsége a fotós kamerája előtt zavarba jön. Pedig egy profi fotózás, ahol mi játszuk el a topmodell szerepét, egy sikeres, önbizalmat erősítő tréninggel is felér. Fodrász, sminkes és stylist hozza ki belőlünk a legjobb formánkat, a fotós pedig a számunkra legelőnyösebb pozitúrákban örökít meg az utókor számára. A képeket nézegetve aztán rájövünk, mennyire jó nők is vagyunk a valóságban."

Forrás :  Marie Claire

 

 

 

 

Kiknek és miért ajánljuk szolgáltatásainkat?

 

portfólió fotózás, profi fotós, portfólió készítés, divat fotók, nagy ádám fotós. fotózás

Ha eljössz hozzánk biztos lehetsz abban, hogy új emberként fogsz távozni tőlünk.  Sokan úgy keresnek fel bennünket, hogy elégedetlenek önmagukkal. Nap mint nap ugyanazokat a feladatokat végzik munkahelyükön, illetve magánéletükben. Az emberek egy idő után belefáradnak ebbe a folytonos körforgásba és elegük lesz a szürke mindennapokból, problémákból. Megrendelőink látni szeretnék a magukban rejlő igazi nőt, szépséget és ezt bizonyítani maguknak, illetve megmutatni a külvilág felé a legszebb módon, képekbe foglalva. Nos, mi megadjuk a lehetőséget ennek beteljesüléséhez. Mi segítünk Neked felszínre hozni azt a szépséget, ami már benned van.  Ne gondolkozz sokat, gyere el hozzánk és mutasd meg magad!

"Szia Ádám!
Nagyon jól éreztem magam veletek, a képek pedig egyszerűen csodásak. Az összes kép csodás, retusálás nélkül is, de azzal egyszerűen… gyönyörű. Sokat kaptam ettől, önbizalmat, vidámságot, büszkeséget. A legtöbbet kihoztad belőlem, amit csak lehetett. Köszönöm Nektek, köszönök mindent. Anikó”

Másrészt, ajánljuk azoknak, akik meg szeretnék örökíteni magukat professzionális szinten az utókornak, vagy szeretnének olyan különleges fotósorozatot, ami másnak biztosan nincs.

Töltsd le ingyen modellpózainkat!

wed

 

Fotózás menete

 

Miután bejelentkeztél hozzánk fotózásra, a portfólió készítés első szakasza a stylist-tal való egyeztetés. A beszélgetés során ruhákról, kiegészítőkről és egyéb öltözködéssel kapcsolatos dolgokról fog szó esni. A fotózással kapcsolatos megbeszélések telefonon történnek, így megint csak a Te időded az elsődleges szempont. A fotózás napjáig egyszer sem kell a műterembe eljönnöd.

-portfólió fotózás_portfólió készités nagy ádám fotósA fotózás napja.

Bármi kérdésed felmerült a fotózással kapcsolatban, eddigre már mindenre választ kaptál. A fotózás megkezdése előtt tartunk egy rövid megbeszélést a műteremben, Veled és a stáb többi tagjával.(Orsival, Rebivel, Ginával és Velem) Ezen a napon találkozunk Veled először. Kitaláljuk a Neked legmegfelelőbb sminket/sminkeket,frizurportfólió készítés_wolfkati nagy ádám fotósát illetve frizurákat és összeállítjuk a legütősebb ruha szettjeidet . A Te egyéni elképzeléseidet is megvalósíthatjuk. Esetleg hozz magaddal fotókat, sminkekről, hajakról, vagy csak olyan képeket, amik tetszenek Neked, és mi rekonstruáljuk azt. Miután megbeszéltünk minden részletet, annak érdekében, hogy Te minél gyönyörűbb és lehengerlőbb lehess a fotózásodon illetve a fotóidon, utána irány a sminkszoba. Itt készítjük el profi sminkedet és frizurádat profi szakemberek segítségével. A munka nagyon hangulatban folyik, de ha eljössz hozzánk ezt Te is megtapasztalhatod.   A sminked és a frizurád elkészítése után stylist-od felöltöztet az öltözőben és már kezdhetjük is a fotózást. A műtermi fotózás elején készítünk pár próba felvételt, hogy megszokhasd a kamerát, fényeket és az új környezetet. A beállásokban, „pózolásban” 100%-ban segítünk Neked. Fotózásodon a műteremben csak Én és a stylist-od lesz jelen. A stáb többi tagja ugrásra készen áll a mellettünk lévő sminkszobában, amennyiben a sminkeden, vagy a frizurádon igazítani kell. Biztosítunk arról, hogy ezen a napon nagyon jól fogod érezni magad, gyönyörű leszel, és fantasztikus fotóid fognak születni!

 

 

 

Nem tudom mit hozzak magammal a fotózásra...

 

Ebben segítségedre lesz Ádám Orsolya,  a Te stylist-od. Pakold össze kedvenc ruháidat és hozdd el magaddal, hiszen minél több ruha van Nálad, annál „színesebbek” lesznek a képeid. A ruhákat és kiegészítőket személyre szabva állítjuk össze Neked. Fontosnak tartjuk, hogy a Rólad készült fotók tükrözzék egyéniséged és jól érezd magad a fotózáson.

karácsonyi ajándék, karácsonyi fotózáskarácsonyi akció karácsonyi ajándékportfólió fotózás, fotósorozat

 

 

 

Mit jelent a  retusálás?

 

Digitális alakformálás / karcsúsítás (plasztika), fiatalítás, bőrhibák javítása

portfólió készítés, portfólió fotózás, portré fotózás

 

 

 

Nem vagyok modell, még soha nem voltam fotózáson...

 

Egy percig se félj! Az emberek többsége kellemetlenül érzi magát, ha fotózzák. Pózolni kell és még a vakuk is villognak a szemébe. Ez a rossz érzés csupán az első 10 percig tart, utána rájössz, hogy ez nem is olyan nehéz. Mi is segítünk, hogy felszabadult légy és a legjobb formádat mutasd majd. Sok beállítás van, melyek közül kiválasztjuk a Neked legmegfelelőbbet. Természetesen, ha egyéni/egyedi ötleted van, azt is megvalósíthatjuk.

 

 

Megrendelési szabályzat

 

A megrendelést bárki visszamondhatja, amennyiben azt jelzi a fotózás előtt minimum 2 munkannappal. A megrendelés visszamondásának írásban kell történnie az alábbi e-mail címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , a fenti határidőn belül. Ellenkező esetben a megrendelés visszamondása érvénytelen, cégünk a megrendelés értékének 30%-át visszatartja, illetve igényli.

18 éven aluli megrendelők esetében, a megrendelés véglegesítéséhez szükséges mindkét szülő írásbeli beleegyező nyilatkozata és a fotózáson való szülői részvétel. A beleegyező nyilatkozatot kérésre e-mailben elküldjük.

 

 

 

 

 

 

FŐOLDAL RÓLAM SZOLGÁLTATÁSOK HASZNOS INFORMÁCIÓK MUNKÁIM EROTIKUS FOTÓK KAPCSOLAT