Persze, itt van egy egyedi változat: **Sütőzacskóban készült libaszárny | Vajdasági Ínycsiklandóság** Fedezd fel a vajdasági ízek világát egy különleges recepttel, ahol a libaszárnyak sütőzacskóban sülnek, így megőrizve azok zamatos ízét és szaftosságát


A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, majd a libaszárnyakat 1-2 órára alaposan beáztatjuk benne. A zöldségeket ízlésünk szerint közepes méretű darabokra vágjuk, majd egy tálban sózzuk, és 2 evőkanál olívaolajjal összekeverjük. Ezt a zöldséges keveréket a sütőzacskóba öntjük, középre helyezve a fűszeres húsokat. A zacskót gondosan lezárjuk, majd tűvel vagy fogpiszkálóval néhány lyukat szúrunk rá, hogy a gőz távozhasson. Ezután az előkészített zacskót egy tepsibe helyezzük, majd a 180 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük. Amikor letelt az idő, kikapcsoljuk a sütőt, és 10 perc várakozás után óvatosan kivesszük a sütőzacskót. Végül felvágjuk, és tálalásra készítjük az ízletes ételt. Bon appétit!

Related posts